We ruimen onze rommel op

E-commerce leveringen hebben een koolstofvoetafdruk. Daarom ondersteunen we toonaangevende bedrijven die koolstof uit de lucht verwijderen.

Samen hebben de deelnemende bedrijven... 

  • Duizenden tonnen koolstof uit de atmosfeer verwijderd
  • Koolstofneutrale verzending verzorgd voor meer dan tien miljoen bestellingen

Dit is hoe het werkt: Voor elke bestelling die we ontvangen, wordt een formule gebruikt om de geschatte verzending uitstoot te berekenen. Op basis van die schattingen gaat een deel van onze omzet naar koolstof verwijdering bedrijven die zijn gecontroleerd door wetenschappers van Carbon Direct. Die bedrijven gebruiken dat geld om zoveel koolstof te verwijderen als onze zendingen hebben veroorzaakt. Eventuele extra fondsen worden gebruikt voor verdere ontwikkeling van koolstofverwijdering technologieën.

Laten we een paar van de bedrijven ontmoeten die onze verzending uitstoot verwijderen.

Grassroots Carbon

Video preview unavailable in editor.
 
Grassroots Carbon helpt veehouders om landbeheer praktijken aan te passen om de bodem- en ecologische gezondheid te verbeteren, waardoor er meer koolstof in de bodem wordt opgeslagen.

Mast Reforestation

Drones over a forest
Mast Reforestation combineert bewezen bosbouw praktijken met nieuwe technologie om gezonde, veerkrachtige, klimaat-aangepaste bossen die verloren zijn gegaan door bosbranden opnieuw te laten groeien. De diensten van Mast omvatten zaadverzameling, zaailingen teelt, herbebossing diensten en financiering op basis van hoogwaardige koolstofverwijdering kredieten.